DESPRE NOI

Despre noi

Societatea comercială YILDIZ GENERAL FOREST, înfiinţată în anul 2005, este unul dintre principalii importatori şi distribuitori de pe piaţa din România de elemente de fier forjat

Societatea comercială YILDIZ GENERAL FOREST, înfiinţată în anul 2005, este unul dintre principalii importatori şi distribuitori de pe piaţa din România de elemente de fier forjat folosite în realizarea diferitelor produse, precum porţi din fier forjat, panouri de gard din fier forjat, balcoane şi balustrade din fier forjat etc. Pe lângă elementele din fier forjat vă oferim şi fier amprentat, balamale sudabile cu bilă şi simple, role şi zăvoare din fier forjat de diferite dimensiuni, elemente şi tablă ambutisată, vopsele, patine pentru fier forjat, toate produsele fiind la cele mai atractive preţuri şi la cea mai bună calitate.

De asemenea, suntem importatori şi distribuitori de sobe de încălzit şi gătit, scări zincate, scări culisante de aluminiu, roabe, cuve şi roţi pentru roabe. Dat fiind faptul că YILDIZ GENERAL FOREST este o firmă direct importatoare, ne-am propus ca preţurile produselor noastre să fie accesibile şi de o calitate superioară. Societatea noastră realizează şi lucrări de fier forjat (porţi, garduri, balcoane, balustrade, copertine etc) precum şi montajul acestora.

2005

Company Established

255

Projects Done

20+

Business Parthners

205

Happy Clients

Societatea comercială YILDIZ GENERAL FOREST, înfiinţată în anul 2005, este unul dintre principalii importatori şi distribuitori de pe piaţa din România de elemente de fier forjat folosite în realizarea diferitelor produse, precum porţi din fier forjat, panouri de gard din fier forjat, balcoane şi balustrade din fier forjat etc.

ABONAȚI-NE

Stay updated with our latest news. We promise not to spam!